Tak o Mafii dnes potřetí. Microsoftu se vůbec nepodařilo uhlídat informace o Mafia Trilogy, k jejímuž oznámení dnes došlo. Před chvílí jsme vám přinesli sérii prvních informací a obrázků z remaku legendárního prvního dílu, nyní tu máme to samé, ale pro díl druhý.

Mafie 2 samozřejmě nedostane remake, ale místo toho se můžeme těšit na „ohromující HD kvalitu” a samozřejmě kompletní balíček - tedy základní hru i předtím vydaná DLC.

Nejzajímavější je ovšem datum vydání, které je stanoveno už na 19. 5. - tedy v ten samý den, kdy má dojít k bližšímu představení celé Mafia Trilogy. Ve stejný den pravděpodobně vyjde i Mafia 3: Definitive Edition.

Na závěr lze na obchodě Microsoftu najít ještě dvě tři informace. Zaprvé - při vlastnictví definitivní edice Mafie 2 získáte Vitovu koženou bundu a auto do Mafie i Mafie 3. Zadruhé - celá hra by alespoň na Xboxu měla zabírat 43,79 GB na disku. A zatřetí - hra bude podporovat rozlišení 4K a technologii HDR.

Na internet se také dostal oficiální trailer k Mafia 2: Definitive Edition. Ten ale bohužel na první pohled nejspíš nepotěší svými kvalitami tváří. Posuďte sami.