Na internetu se objevilo video týkající se nejnovějšího dílu ze série Battlefield. Ten by měl být odhalen v průběhu následujícího měsíce, takže byste očekávali, že uniklé video s tím bude mít něco společného. Ovšem tento trailer, který se EA nepovedlo udržet mimo dosah veřejnosti, měl sloužit pouze k interním účelům.

Přečtěte si také: Battlefield: Unikly další obrázky z prvního traileru

I když se nejedná o trailer, který se nám EA chystá naservírovat příští měsíc, stále se z něj dají vyčíst nějaké informace. Jednou z nich je například to, že se díky němu potvrzuje zasazení do blízké budoucnosti. Na konci traileru je vidět název Battlefield. Žádné číslo ani podtitul. Jedná se samozřejmě o interní video, nemusí tak jít o finální název hry. Dřívější spekulace ale tvrdily, že tenhle Battlefield nebude mít podtitul, ale ani číslovku.

Pokud se na video rozhodnete podívat, jistě vás překvapí černý obdélník, který je umístěn doprostředka obrazovky po celou dobu záznamu. To má samozřejmě své vysvětlení. Obdélník totiž překrývá vodoznak EA, který by měl pomoci vystopovat vlastníka záznamu v případě úniku.

Odhalení Battlefield 6 proběhne v průběhu následujícího měsíce, zatímco hra samotná by dle všeho měla dorazit koncem letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.