Polské studio Bloober Team ukázalo gameplay záběry z Observer: System Redux. Jedná se o next-gen verzi hororu Observer, který vyšel v roce 2017. Nová verze dorazí 10. 11. letošního roku na Xbox Series X, Xbox Series S a PC, zatímco o dva dny později dojde také na PlayStation 5.

Nové gameplay záběry byly zveřejněny ve spolupráci s americkým magazínem IGN. Hru nám ukazuje zvukový režisér Arkadiusza Reikowskiego. Konkrétně jde o jeden z nových úkolů z remasterované verze. Ten je společně s dalším novým obsahem integrován do hlavní dějové linky.

Dohrání původního Observeru trvalo přibližně sedm hodin. V současné době nevíme, o kolik hodit bude zážitek prodloužen, ale víme, že součástí budou nové postavy se vzájemně propleteným příběh.

Video bylo zaznamenáno v rozlišení 2160p při 60 snímcích za sekundu.

Přečtěte si také: Longlegs: Nejslibněji vyhlížející horor letoška se pochlubil další znepokojivou upoutávkou

„Budoucnost je mnohem temnější, než si kdokoli dokázal představ. Nejdříve tu byl digitální mor, který zabil tisíce a tisíce těch, kteří se rozhodli rozšířit své mysli a těla. Pak přišla válka a Západ i Východ zůstaly zdecimovány a roztříštěny. A pak nastoupily korporace,“ dočteme se v tiskové zprávě o příběhovém pozadí hry. Hráči budou nástrojem korporátního útlaku. Dostanou se do snů svých nepřátel, odhalí jejich obavy a extrahují vše, co pro své vyšetřování potřebují.