Co si budeme nalhávat, Ghost Recon Breakpoint nedopadl zrovna nejlépe a Ubisoft má od jeho vydání co dělat, aby dal vše aspoň z části do pořádku. Nyní, když nám přinesl slibovanou generální opravu, která byla vydána ve formě Ghost Experience, přechází na vývoj další důležitá věc, kterou hráči požadovali od prvního oznámení Breakpointu. A tou jsou umělou inteligencí řízení spoluhráči. V předchozím díle fungovali celkem dobře a hráči si je oblíbili. Proto byli také dost naštvaní, že se do boje museli v Breakpointu pustit sami.

V průzkumu z roku 2019 více než 50 % hráčů uvedlo, že chce, aby se vrátili AI spoluhráči, a Ubisoft se zavázal, že jednoho dne tuto funkci do hry opravdu přinese. A ten den se konečně blíží. V novém blogovém příspěvku totiž studio oznámilo, že AI spoluhráči dorazí do Breakpointu letos v létě. Druhá živá událost hry se bude konat také v létě. Vývojáři pokračují v práci na 3. epizodě, která slibuje nový obsah příběhu i další třídu.

Než do hry dorazí nový obsah a AI spoluhráči, tak Ubisoft v blízké době ještě vydá aktualizaci 2.0.5, aby vyřešil několik problémů. No, ještě, že tak. Snad se poučí a příští Ghost Recon nebude muset zachraňovat hromadou aktualizací.