Společnost Wargaming, tvůrci úspěšných free-to-play her World of Tanks, World of Warships nebo World of Warplanes, slaví 25 let. Od svého založení v roce 1998 vydala více než 20 titulů na všech hlavních herních platformách. Na podporu tohoto milníku plánuje řadu zajímavých herních aktivit, akcí a exkluzivních nabídek na platformě Steam.

Do 8. 8. mohou hráči na Steamu využít časově omezené akce a získat bezplatné výroční DLC z vlajkových titulů Wargamingu a speciální výroční multiproduktový balíček WG25: 4 v 1, který se skládá z výkonných vozidel, několika dnů prémiového účtu, prvků pro přizpůsobení a je k dispozici s obrovskou 90% slevou. Speciální 70% sleva bude nabídnuta na výroční multiproduktový balíček World of Tanks/World of Warships.

Kromě nabídky služby Steam připravila společnost Wargaming řadu dalších herních aktivit. Hráči World of Tanks na PC se mohou zúčastnit tematické akce k 25. výročí a získat kredity, různé typy bojových poměrů, obtisky, emblémy, den prémiového účtu a další. Kapitáni World of Warships budou moci po splnění řady speciálních misí získat dodatečné ekonomické bonusy, signální vlajky a další dárky. World of Tanks Blitz nabízí speciální úkol „Wargaming slaví 25 let!“, jehož jednou z odměn je legendární avatar k výročí. World of Warplanes představuje řetězec bitevních misí, které přinesou skvělé odměny a jedinečný emblém.

Historie společnosti Wargaming

„V roce 1998 jsem si jen stěží dokázal představit, že se z malé skupiny přátel, které spojovala láska k tvorbě videoher, stane skutečně úspěšná globální společnost,“ řekl Victor Kislyi, generální ředitel společnosti Wargaming.

„Dnes oslavujeme nejen naše úspěchy, ale také společnou cestu s herním průmyslem, našimi talentovanými zaměstnanci a nadšenými hráči. Těšíme se na další kapitolu, kdy budeme pokračovat ve vytváření nezapomenutelných zážitků pro hráče po celém světě. Všechno nejlepší, Wargaming!“

U příležitosti 25. výročí pokračuje společnost Wargaming ve své trvalé podpoře ukrajinského lidu a prostřednictvím United24, oficiální platformy pro sběr finančních prostředků na Ukrajině, věnuje 250 000 dolarů. Peníze budou použity na nákup zdravotnického vybavení na pomoc lidem postiženým válkou na Ukrajině.