Společnost Wargaming se pochlubila novou spoluprací. Tváří World of Tanks Blitz se nově stává Jiří Procházka. Bývalý šampion UFC v polotěžké váze a uznávaný český mistr smíšeného bojového umění doprovodí do bezplatné hry řadu těžkých českých tanků s novými herními prvky.

„Když jsem poprvé hrál World of Tanks Blitz, okamžitě mě to chytlo. Když se naskytla příležitost stát se tváří hry, hned jsem po ní skočil. Dovednosti a strategie hry jsou podobné tomu, co je potřeba k vítězství v oktagonu MMA,“ říká Jiří Procházka. „World of Tanks Blitz je hra, kde místo pěstí stojí ocel proti oceli."

V technickém stromě evropských národů najdete zbrusu novou větev. Tu tvoří pět českých těžkých tanků od úrovně VI do úrovně X. Tyto tanky jsou robustní, mají vynikající palebnou sílu a mírnou dynamiku, což z nich činí cenný prostředek v bitvách. Tanky úrovně IX a X jsou vybaveny inovativní mechanikou nazvanou bojová stabilizace, která zvyšuje přesnost udržováním malého zaměřovacího kruhu při rychlosti až 15 km/h. Díky dodatečné kontrole rozptylu tyto tanky vynikají jak v útoku, tak v obraně.

„Cesta technickým stromem začíná fiktivním tankem Škoda P-JS úrovně VI. Tento tank je bestie kombinující dobré pancéřování a na svůj tier působivé poškození za sekundu. Na vrcholu řady stojí tank VZ-55 Tier X, který představuje vrchol nové české tankové řady. Díky silnému čelnímu pancíři, vysokému alfa poškození a sklonu děla -7 stupňů je tento tank výjimečným průlomovým vozidlem pro hráče, kteří vtrhnou na bojiště,“ informuje tisková zpráva.

World of Tanks Blitz zve hráče, aby zažili sílu a vzrušení z nových českých těžkých tanků, které představil sám Jiří Procházka. Pokud jste titul ještě nehráli, můžete využít speciální kód CZECHCHECKED. Ten vám odemkne tři prémiové dny a k tomu československý tank sedmé úrovně Škoda T45. Kód je platný do konce srpna.

World of Tanks Blitz si můžete zdarma zahrát. Hra je dostupná pro iOS, macOS, Android, Windows 10, Steam a Nintendo Switch.