Do téhle budovatelské strategie, kde se chopíte role ředitele zoo, už od vydání stihla vyjít tři velká rozšíření, která nám nabídla zvířata z neustále zamrzlé Antarktidy, překrásné Jižní Ameriky a nebezpečné Austrálie. Jako další se podíváme do mořských i sladkovodních vod, jelikož přichází Planet Zoo: Aquatic Pack DLC.

Jak tomu bylo u rozšířeních minulých, i v tomto se dočkáte nových zvířat, vegetace, budov a scénářů, které vám zase o něco obohatí váš herní zážitek. Až se pustíte do hraní tohoto rozšíření, najdete v něm přesně pět nových exemplářů - Tučňáky patagonské, Želvy diamantové, Vydry obří, Kajmánky trpasličí a Tuleně kuželozubé.

Společně s obyvateli vodních hlubin přichází herní mechanika "deep swimming", což je vlastně výčet specifických potřeb nových obyvatel zoo, které bude třeba plnit, pokud je budete chtít udržet šťastné.

Kromě zvířat dorazí také přes 170 typů vegetace, kterou si budete moci svou zoologickou zahradu udělat ještě krásnější. Takoví tučňáci jistě ocení, když jim postavíte výběh připomínající tundru, zatímco kajmánci se budou radši vyhřívat v husté a divoké džungli. Mimo novou vegetaci narazíte i na budovy a další dekorace, jež vám pomohou přitáhnout do své zoo více návštěvníků. Pokud máte zálusk na nějakou výzvu, tak vás jistě potěší scénář odehrávající se v Oregonu, kde se pokusíte postavit zoo v odvodněném korytu řeky.

Společně s Aquatic Pack rozšířením dorazí bezplatná aktualizace, s níž se Planet Zoo přesune do verze 1.4. Ta s sebou samozřejmě přináší další novou vegetaci a podobné věci. Důležitější je ale přidání krmných stanic a ohřívačů vody, které vám pomohou se postarat o vaše zvířata. Opomenout bych neměl ani scénář odehrávající se na Filipínách.

Planet Zoo: Aquatic Pack DLC vychází již 8. prosince/decembra na PC prostřednictvím Steamu a pořídit si ho budete moci za 7,99 eur, což je přibližně 210 korun.