Fanoušci vůně spálených pneumatik, dlouhých tratí, závodění a motorek, zpozorněte. Společnosti NACON a KT Racing vydaly dvě nová videa pro TT Isle of Man: Ride on the Edge 2, která vás společně s fiktivním motocyklovým závodníkem Jamesem Wilsonem provedou přípravou na Isle of Man Tourist Trophy.

V tomto svěžím titulu na vás čeká dokonalé „hřiště“, doslova ráj pro motorkáře. Tato otevřená oblast bude přístupná v režimech Kariéra a Free Roam. Nabídne jezdcům perfektní místo pro trénink. Budou si zde moct vyzkoušet své nastavení motorek a posunout své dovednosti v rychlých a úzkých zatáčkách nebo na dlouhých rovinách, kde budou moct dosáhnout rychlosti až 300 km/h. Také zde můžou plnit různé výzvy, jako pronásledování či časové útoky.

V kariérním režimu si hráči splní svůj motorkářský sen: vyhrát známý závod Isle of Man Tourist Trophy, který se ve skutečnosti jezdí na šedesátikilometrovém okruhu s více než 250 zatáčkami na britském ostrově Man. K vítězství se však budete muset postupně dopracovat. Nejdříve se budete muset probojovat kvalifikací, přihlásit se k nějakému týmu a teprve poté se dostanete na nové okruhy a zúčastníte se různých šampionátů. Zároveň budete muset spravovat své finance a pověst nebo plánovat účasti na jednotlivých závodech a měnit týmy, abyste si zajezdili s odlišnými motocykly.

Za splnění cílů stanovených týmy potom získáváte různé odměny, které vám pomohou s postupem na další úroveň. A když už budete mít dostatek zkušeností a pořádnou motorku, konečně dostanete šanci získat hlavní cenu: vyhrát Senior TT.

Fyzika motorek od předešlého dílu byla od základů přestavěna, aby vytvořila ultra realistické chování. Gyroskopický efekt byl zcela integrován pro přesnější řízení a také bylo přidáno rychlostní kolísání, aby upozornilo jezdce, že hrozí pád. Brzdy a tlumiče nárazů nyní navíc reagují na všechny nerovnosti silnic a utvářejí tak jízdní zážitek podobný tomu, který moc dobře znají opravdoví jezdci.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 2 bude k dispozici již za pár dní, 19. 3. na PS4, Xbox One a PC. O něco později i na Nintendu Switch.