Téměř sedmiminutové gameplay video nás detailně seznamuje se zajímavým akčním RPG titulem Banishers: Ghosts of New Eden, ve kterém budeme hrát za dvojici Banisherů, Anteu Duarte a Reda Mac Raitha, zkušené lovce duchů, kteří byli vysláni do Nového Edenu, aby zrušili tajemnou kletbu a vyřešili strašidelné případy.

Rukopis francouzského studia Don't Nod, které vytvořilo Remember Me, Life is Strange nebo Vampyr, se tady nezapře. Oproti předchozím projektům vývojáři sázejí na spolupráci dvou postav. Během hry budeme přepínat mezi nimi, abychom porazili protivníky a vyřešili logické hádanky. Náš mozek potrápí také obtížné volby s následky.

„Ponořte se do překrásného, intimního a působivého příběhu dvou osudových milenců. Jako Banisheři vstupte do života komunit země New Eden a řešte strašidelné případy v mystickém světě, bohatého na tradice, který je sužován nadpřirozenými tvory a starověkými tajemstvími. Využijte svůj důvtip nebo kombinujte Anteiny duchovní síly a Redův arzenál s cílem porazit a zapudit duše trýznící vše živé,“ láká tisková zpráva.

Banishers: Ghosts of New Eden vyjde 7. 11. na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.