O Marvel’s Avengers se v posledních dnech hodně mluví, není to ale pouze z důvodu rozporuplných pocitů z bety. Do hry totiž vstupuje exkluzivní obsah pro PlayStation, což hráči ostatních platforem nelibě nesou - zejména kvůli Spider-Manovi, který řady známých superhrdinů rozšíří na začátku příštího roku, ovšem výhradně v PS4 a PS5 verzích. Navíc bude mít samostatný příběh, jenž má do celé hry zapadnout.

Aby toho nebylo málo, tak jsme se dočkali traileru. Ten prezentuje obsah Marvel’s Avengers, který je exkluzivně určen pro konzole od Sony. Kromě pavoučího muže jde o exkluzivní výzvy pro komunitu, včasný přístup k legendárním kostýmům a jak jste si už pravděpodobně všimli, tak také včasný přístup do uzavřené bety, která probíhá tento víkend. PC a Xbox One hráči se do bety dostanou až příští týden. Více v našem přehledu.

Na závěr menší útěcha. Vývojáři ze studia Crystal Dynamics potvrdili, že další obsah už exkluzivně pro PS4 a PS5 nebude.

Marvel’s Avengers vyjdou 4. 9. 2020 na PS4, Xbox One a PC. Koncem roku bude hra vylepšena pro PS5 a Xbox Series X. Součástí hry budou české titulky