Letošní rok zaznamená konec další trilogie. Total War: Warhammer se se svým třetím dílem dostává k velkolepému a epickému finále, které nám tvůrci z Creative Assembly slibují.

Svolej svá vojska a vydej se do Říše Chaosu – dimenze neskutečné hrůzy, kde se rozhodne o samotném osudu světa. Pokoříš své démony... nebo je ovládneš?“ láká popisek hry na Steamu. Souboj o tuto část světa, který má být podle PC Gameru asi dvakrát větší než mapa druhého dílu, s sebou svede celkem šest frakcí. Na straně Chaosu budou bojovat Nurgle, Slaanesh, Tzeentch a Khorne, zatímco na straně lidí se nově přidají království Kisleva a říše Velké Kataje.

Oficiální tisková zpráva navíc láká na tu nejrůznorodější nálož legendárních hrdinů, obřích monster, létajících kreatur a magických schopností v historii celé série. Od samotné hry bychom také měli očekávat grandiózní kampaň, ve které se budeme moci rozhodnout buďto zachránit, nebo zneužít schopností umírajícího boha.

Každá rasa nabídne unikátní dobrodružství napříč hrůzostrašnou Říší Chaosu, to všechno s vyvrcholením, které rozhodne o osudu celého světa,“ láká popisek dál.

Total War: Warhammer 3 se dočkáme někdy koncem letošního roku pro počítače na Steamu i Epic Games Storu. Našince určitě potěší přítomnost českých titulků i tentokrát. Na více detailů si zatím budeme muset počkat, ale oznamovací trailer s několika obrázky určitě potěší.