Tormentor je další šílenost od polského studia Madmind, které vytvořilo zvrácenou hru Agony. V Tormentoru se stanete sadistou, budete mučit své oběti, užívat si to a bavit se u toho. Aby toho nebylo málo, tak své počínání budete streamovat na dark web divákům, kteří vám za to budou platit.

„Vžijete se do role nemilosrdného kata. Vydělávejte peníze mučením, kupujte nové oběti a rozšiřujte své nástroje utrpení,“ přidávají vývojáři v tiskové zprávě. Při svých sadistických sezeních budete mučit vězně odsouzené k smrti.

Aby toho nebylo málo, tak v rozsáhlém editoru postav budete vytvářet nové oběti. Můžete je pojmenovat, vybrat jim tón hlasu a přidat podrobný popis, aby si diváci ještě více užili jejich mučení.

Když budete chtít, klidně své oběti můžete osvobodit, dát jim do rukou zbraň a zažehnout v nich touhu po pomstě. Jakmile vás začnou lovit, využijete toho a rozpoutáte děsivou podívanou, za kterou dostanete spoustu peněz.

Tohle všechno a mnohem víc bude probíhat v roky opuštěném vězení. To je možné postupně zdokonalovat a připravit pekelné labyrinty pro vaše oběti. Vývojáři slibují využití ray-tracingu a next-gen grafiku.

Tormentor nemá stanovené datum vydání. Dorazit má na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pokud si chcete něco vyzkoušet, tak můžete demo Succubus. To je také od Madmind. Najdete ho na Steamu.