Trvalo to tři roky, ale nakonec se fanoušci skateboardingu dočkají na Steamu hry Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, která původně vyšla 4. 9. 2020 na PC, PS4 a Xbox One. Později následovaly verze pro PS5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Na nejoblíbenější počítačové platformě budou předělávky legendárních dvou dílů Pro Skater dostupné od 3. 10. letošního roku.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 bude na Steamu k dispozici ve standardní a digitální Deluxe edici. Druhá kromě samotné hry obsahuje skejťáka Rippera od Powell-Peralta, unikátní retro oblečení a unikátní retro skejty.

Pokud byste hledali předělávky dalších dvou dílů, tak bohužel. Kdysi byly ve studiu Vicarious Visions v plánu, ale sešlo z toho poté, co byl tým přejmenován na Blizzard Albany a nyní se věnuje čistě hrám této společnosti. Activision měl poté hledat jiné vývojáře, ale nikomu prý nevěřil tak jako Vicarious.

„Tony Hawk's Pro Skater 1+2 je splněný sen pro všechny fanoušky této skateboardingové legendy. Vývojáři odvedli pořádný kus práce, od nuly postavili známé úrovně, dodali jim lesk dnešní doby a vznikla z toho jedna z nejlepších předělávek vůbec,“ dočtete se v naší recenzi, kde jsme hře udělili 9/10.