Pražské studio SCS Software připravilo video s přehlednou ukázkou všech novinek, které během roku 2023 dorazily do her Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator.

O spouště z nich jsme vás na stránkách INDIANa postupně informovali. Vývojáři připomínají nová rozšíření map, vozidla, události a možnosti s vylepšením celkového herního zážitku. Hodně se mluvilo také o zimní události s doručováním vánočních dárků do zasněžené krajiny. Tady je sníh propracovaný a má vliv na řízení kamionu. Komunita doufá, že se brzy dočká sněhu i na hlavních mapách těchto her.

„Obzvlášť nás těší posílení partnerství se skutečnými značkami, které našim hrám dodává na autenticitě. Díky této spolupráci byly naše hry v uplynulém roce více vzrušující. Těšíme se na to, co přinese budoucnost,“ dodávají.

Co čeká tyto hry v letošním roce? Hráči Euro Truck Simulatoru 2 se mohou mj. těšit na vylepšené Švýcarsko a mapa by měla být rozšířena o Řecko. Pro American Truck Simulator jsou ve vývoji hned tři expanze mapy: Arkansas, Nebraska a Missouri.