Po oblasti Jadranského moře je čas na další destinaci. Pražské studio SCS Software dnes prozradilo, že dalším krokem v rozšiřování Euro Truck Simulatoru 2 je Řecko. Můžete se těšit nejen na podmanivé krajiny řeckého vnitrozemí, ale také na některé ostrovy, kde na vás čeká přibližně 14 měst.

„Představte si, že projíždíte malebnými vesničkami, klikatými silnicemi a ikonickými pamětihodnostmi, které odrážejí bohatou tapiserii řecké kultury. Tím ale půvab nekončí – Řecko vnáší do vašich dobrodružství nový rozměr, protože se zde nacházejí hotelové komplexy a farmy na bavlnu jako nová depa,“ uvádějí autoři.

Připravit se máme na to, že nás okouzlí půvab Řecka, destinace, která se vymyká běžným zvyklostem a slibuje nezapomenutelnou cestu po sluncem zalitém pobřeží a kulturních zázracích tohoto středomořského klenotu.

Rozšíření s Řeckem má přinést nový průmysl, přírodu, památky, silniční sítě a další zajímavý obsah, který je zatím tajný. Při čekání na další informace se podívejte na první trailer a obrázky.

Připomínáme, že pro Euro Truck Simulator 2 se chystá aktualizace 1.49. Ta mimo jiné přidá možnost koupit ojetý kamion a nové efekty počasí, včetně blesků a noční oblohy s Měsícem.