SCS Software překvapují oznámením v pořadí třetího dodatečného balíčku, který rozšíří mapu American Truck Simulatoru. Příznivci kamionového simulátoru se v budoucnu mohou těšit nejen na státy Arkansas a Nebraska, ale také na Missouri.

Missouri najdeme v srdci amerického Středozápadu. Vývojáři z pražského studia vyzdvihují směsici historického významu, přírodní krásu a živá města. Připomínají město St. Louis s ikonickým kovovým obloukem Gateway Arch, pohoří Ozark, rušné Kansas City a druhou nejdelší řeku v USA v podobě Mississippi.

„Ani v tomhle státě není nouze o velké či malé průmyslové podniky. V Missouri na řidiče čeká zemědělství, sklady v podzemí, potravinářský průmysl a další,“ dodávají tvůrci.

Bohužel nevíme, kdy Arkansas, Nebraska a Missouri do American Truck Simulatoru zavítají. Obvykle se SCS Software snaží přinášet dva státy ročně. Hra je dostupná pro PC od února 2016 a má české titulky.

Nahoře oznamovací trailer a tady dole první screenshoty. V ATS i Euro Truck Simulatoru 2 nadále můžete vozit vánoční dárky a užívat si sníh.