SCS Software prostřednictvím nových obrázků a krátkého videa připomínají práci na vylepšení mapy Euro Truck Simulatoru 2. Konkrétně jde o Švýcarsko, které je další na řadě v modernizaci rozsáhlého světa této oblíbené PC hry.

V současné době nevíme, kdy se po přepracovaných a vylepšených silnicích v okolí švýcarských Alp projedeme. Místo toho jsme kromě okolí lákáni na přepracované stanice vážení. Ty slouží jako kontrolní body, kde si hráči zkontrolují vozidlo a ověří jeho hmotnost.

„Projíždění Alpami vyžaduje víc než jen řidičské dovednosti; vyžaduje také dodržování bezpečnosti. Přepracované vážicí stanice mají za cíl zvýšit realističnost hry začleněním těchto základních prvků a dodat tak virtuálnímu zážitku z jízdy kamionem vrstvu autenticity,“ uvádí pražské studio.

Součástí budou vyhlídkové body na klíčových místech, jako je centrum Ženevy, centrum Curychu a průsmyk Furka. Tady se můžete zastavit a kochat se krásnou scenérií, případně prozkoumat pulzující centra měst. Nově bude možné obdivovat pramen řeky Rhôny nebo být svědky dramatických alpských vrcholů. Bonusem jsou dvě tajné vyhlídky na skrytých cestách.

Pokud jste ještě Euro Truck Simulator 2 nehráli nebo se k němu chcete po delší době vrátit, tak je ideální příležitost. Až do 14. 1. 2024 si můžete ve hře užívat doručování vánočních nákladů na místa v malebné zasněžené krajině. Sníh je dokonce i na cestě. Navíc na Steamu je teď hra za pouhých 5 eur (124 Kč). Ve slevě jsou také DLC.