Loni na podzim pro Xbox Series X/S, Xbox One a PC vyšla hra The Falconeer. Vzápětí se začalo mluvit, že jde pouze o časovou exkluzivitu Microsoftu a časem se titul dostane i na další platformy. To nyní potvrdila společnost Wired Productions, The Falconeer dorazí 5. 8. letošního roku na PlayStation 5, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

The Falconeer se na nových platformách bude prodávat v edici Warrior, která nabídne všechny aktualizace a veškerý obsah. K tomu ještě nový balíček Edge of the World.

Vývojáři slibují, že maximálně využijí možnosti konzole PlayStation 5 a nabídnou hraní v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Chybět nebude podpora ovladače DualSense.

„Falconeer je letecká střílečka v otevřeném světě, která se vyznačuje rychlými vzdušnými souboji a hlubokým zkoumáním otevřeného světa Great Ursee. Generace škodlivých rozhodnutí a zrady víří v dálavách, kde frakce bojují o zachování minulosti nebo utíkají před hrozivými následky,“ představují autoři svou hru.

The Falconeer: Warrior Edition se bude prodávat za 29,99 eur. Nahoře najdete oznamovací trailer pro PlayStation verze a tady dole oznamovací trailer pro Nintendo Switch verzi a první gameplay záběry ze Switche.