Akce The Division 2 bude v březnu nadcházejícího roku oslavovat pět let od vydání. Navzdory tomu Ubisoft plánuje další podporu, vylepšování a rozšíření hry. Důvodem je delší čekání na The Division 3.

The Division 2 bude nadále dostávat nový sezónní obsah. Současně vývojáři pracují na plnohodnotném novém rozšíření. Na něj si ale počkáme až do roku 2025. Naštěstí se hráči nemají nudit. Ubisoft totiž oznámil velkou aktualizaci Project Resolve. Ta dorazí 6. 2. 2024 a má vylepšit stav a stabilitu hry, stejně tak kvalitu hraní. Obsahovat má tisíce oprav chyb a dlouho očekávané změny v PvP a vyvážení PvE.

První veřejní testy novinek na PC mají proběhnout už od 15. do 18. 12. Další fáze potom od 19. do 22. 12. Současně bude v únoru spuštěna Year 5 Season 3: Vanguard. Očekávat můžete klasický sezónní obsah: nový Manhunt, Season Pass a Apparel Event.

V září letošního roku Ubisoft potvrdil The Division 3. Ve švédském studiu Massive Entertainment zároveň začali připravovat nový tým, který se má o novou éru Tom Clancy’s The Division postarat. Mezitím byl dokončen Avatar: Frontiers of Pandora a na příští rok se chystá Star Wars Outlaws.