Aktualizace: Jak Ubisoft slíbil, tak splnil. Dnes večer představil první detaily o rozšíření Warlords of New York, které bude první větší změnou u The Division 2. Vše jsme pro vás sepsali zde.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Včera k večeru začal Ubisoft svolávat agenty z celého světa, že se chystá velké odhalení. K němu mělo dojít dnes v osm hodin večer našeho času - živý přenos můžete sledovat nahoře. My už ale víme, co francouzská společnost chystá. Hráči The Division 2 se mohou těšit na nový dodatečný balíček, který je zavede zpět do New Yorku.

Do míst, kde to celé začalo se hráči The Division 2 mají podívat prostřednictvím rozšíření Warlords of New York. V něm budete mít za úkol zlikvidovat bývalého agenta Divize. Jmenuje se Aaron Keener a se svými čtyřmi specializovanými, vysoce kvalifikovanými poručíky převzal kontrolu nad Dolním Manhattanem. Těšit se máme na plnohodnotný příběh zaměřený na „lov Nemesis“.

Jak bývá u The Division 2 zvykem, nový příběh si užijí vlci samotáři i skupiny hráčů. Při lovu Aurona Keenera máme mít možnost prozkoumat nový otevřený svět v New Yorku, užít si nové taktické možnosti našeho vybavení a skillů, stejně tak má být součástí vylepšený systém progrese, který umožní hráčům dostat se až na úroveň 40. Samotný příběh začíná na levelu 30. Vývojáři měli myslet i na end game obsah a připravit tříměsíční tematické období.

Warlords of New York má vyjít 3. 3. 2020 a vystřídat nedávný Coney Island.

Většina informací pochází z PlayStation Store a Xbox Store, kde se informace o DLC objevily předčasně.