Druhý pokus Ubisoftu o multiplayerové RPG v podobě The Division 2 určitě díru do světa neudělal, ale pro mnohé jde o zábavnou a zajímavou hru. Věrní fanoušci se stále dočkávají nového obsahu (jedním velkým byl nedávný návrat do New Yorku) a další novinky brzy přijdou.

V novém livestreamu se vývojáři hry podělili o pohled na to, co můžeme v dohledné době ve hře očekávat. Nejvýznamnější novinkou je především „The Summit“.

Jedná se o stopatrový mrakodrap s náhodně generovaným obsahem. Jde o jakousi novou verzi populárního The Underground z prvního dílu. Každé desáté patro představí bosse a následně zvýší obtížnost, přičemž samozřejmě nebudou chybět pořádné odměny. Po poražení bosse se automaticky odemkne další patro (11, 21, 31), ze kterého poté budete moci začít, aniž byste museli The Summit hrát pokaždé od prvního patra.

Tahle novinka nicméně nebude zdarma pro všechny vlastníky hry, pouze pro ty, kteří vlastní expanzi Warlords of New York. Do testování na PC se The Summit dostane již zítra a očekává se, že plné vydání i na konzole přijde velmi brzy.