Druhá část antologie od tvůrců Until Dawn ze studia Supermassive Games vyjde během podzimu. Vývojáři oznámili, že The Dark Pictures: Little Hope se hráče pokusí vystrašit 30. 10. letošního roku. Stejně jako u Man of Medan, tak i Little Hope dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

„Čtyři vysokoškolští studenti a jejich profesor, uvězněni tajemnou mlhou v opuštěném městečku Little Hope, musejí uniknout před děsivými přízraky, které neúprosně usilují o jejich životy. Aby studenti a jejich profesor zůstali na živu, musejí odhalit tajemství přízraků dříve, než se zlé síly zmocní jejich duší,“ láká tisková zpráva na nový hororový zážitek.

Přečtěte si také: 8 minut z hororu Little Hope od tvůrců Until Dawn

The Dark Pictures Anthology: Little Hope budete moci hrát sami, se svým kamarádem prostřednictvím sdíleného online příběhu nebo až v pěti hráčích u jednoho gauče. Jen škoda krátké herní doby. Little Hope nabídne 3 až 4 hodiny děsivého dobrodružství. Na druhou stranu motivace k dalšímu hraní by měla být, protože každé rozhodnutí ovlivní osud jednotlivých protagonistů. Mělo by tak být lákavé si vyzkoušet jiný postup.