Experti na hororové hry z britského studia Supermassive Games představili singleplayerovou hru zasazenou do světa Dead by Daylight. Jmenuje se The Casting of Frank Stone a zavede hráče do městečka Cedar Hills.

Autoři Until Dawn, The Dark Pictures Anthology a The Quarry spolupracují s Behaviour Interactive a společně zvou hráče do zbrusu nového interaktivního příběhu z tohoto děsivého universa. Chtějí spojit napětí, děj a rozvětvené vyprávění příběhu her Supermassive s mytologií Dead by Daylight a vytvořit intenzivní příběhový zážitek plný důležitých voleb na život a na smrt.

„Naše hra se bude odehrávat mimo říši Entity a nabídne nové postavy, které budou hráči sledovat a zažijí tak nevídaný zážitek za mlhou,“ uvedla výkonná producentka Supermassive Traci Tufte.

Městečko Cedar Hills má za sebou násilnou minulost, do níž se zaplete skupina mladých přátel. Vše se točí kolem Franka Stonea, jehož krvavý odkaz zanechává na tomto místě stále jizvy napříč rodinami, generacemi i samotnou strukturou reality. Vaše rozhodnutí mají být zásadní, jak je ostatně ve hrách od Supermassive běžné.

V hlubinách oregonské ocelárny se z hrůzných zločinů sadistického vraha rodí hrůzy, které přesahují hranice chápání. Ponořte se do tajemství Cedar Hills spolu s originálními postavami, které jsou spolu spjaty na zvrácené cestě, kde nic není tak, jak se zdá. Každé vaše rozhodnutí utváří příběh a ovlivňuje osudy postav v něm,“ láká popisek.

The Casting of Frank Stone vyjde v roce 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.