Kooperativní akční RPG Remnant 2 se za necelé dva týdny dočká prvního dodatečného balíčku z celkových tří. Vývojáři ve studiu Gunfire Games ho pojmenovali The Awakened King a přinese novou příběhovou linii, dungeony, bosse, děsivá stvoření, zbraně, amulety nebo prsteny.

Nový příběh se odehrává v nové záhadné oblasti světa Losomn. V této podivné nové lokaci budou přeživší procházet novými kobkami, získávat mocné vybavení, potkávat nečekané spojence a čelit novým hrozbám. Cílem je dostat se k Jedinému pravému králi a porazit ho jednou provždy.

Jediný pravý král se probudil a touží po krvi. Šílený král, který byl během svého téměř smrtelného spánku zkažen Kořenem, vidí zradu na každém kroku a je na cestě za pomstou. Vy ho musíte zastavit.

Součástí je nový archetyp The Ritualist. Je to mistr bolesti a utrpení, využívá stavové efekty k potrestání nepřátel. Bližší detaily o něm sděleny nebyly.

The Awakened King DLC vyjde 14. 11. letošního roku za 10 dolarů/eur. S dalšími dvěma dodatečnými balíčky je součástí Season Passu, který se prodává za 25 dolarů/eur.