Pařížské studio Kylotonn nás v novém traileru zve do automobilového snu, který prožijeme v Test Drive Unlimited Solar Crown. Autoři WRC Generations a Isle of Man TT se pochlubili novým gameplay trailerem. Ten zanechává rozporuplné pocity. Těšení nahlodává, že nadále neznáme datum vydání. Nadále platí rok 2024 ve verzích pro PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Druhým otazníkem je grafika. Ta vypadá spíše průměrně. Snad to zachrání jízdní model. Test Drive Unlimited Solar Crown se odehrává na ostrově Hongkong vytvořeném v měřítku 1:1.

„Na ostrově Hongkong, kde se sny stávají skutečností, nastavila organizace Radiant novou laťku luxusu. Tahle málo známá, ale velmi vlivná organizace vyzvala své členy, aby se utkali v mimořádné soutěži: Solar Crown. Málokdo ví, čím je tato skupina motivována, ale je zřejmé, jaké ctí hodnoty: prestiž, láska k autům a soutěživost,“ uvádí tisková zpráva.

Tady můžete žít unikátním životním stylem a ve videohrách dosud nevídaným společenským životem v singleplayeru i multiplayeru. Chybět nebudou nejpřitažlivější auta od řady výrobců, včetně Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge a Apollo.