Tekken 8 překonal další milník. Bandai Namco se pochlubila prodeji přesahující dva miliony kusů. Těch bojovka dosáhla za necelý měsíc. Polovinu z toho dle všeho tvořily předobjednávky. Společnost považuje osmičku za dosud nejrychleji prodávaný díl série Tekken.

Jak je na tom Tekken 8 ve srovnání s konkurencí? Krvavý a brutální Mortal Kombat 1 za měsíc a něco hlásil tři miliony kopií. Street Fighter 6 dokázal tři miliony nashromáždit za sedm měsíců. Během prvního týdne prodal milion a po více než měsíci dosáhl na dva miliony. Dá se tak říct, že podobný start má Tekken 8.

Bandai Namco potvrdila nový obsah, e-sport akce a poněkud kontroverzní in-game obchod se speciálními doplňky. Za mikrotransakce bude možné kupovat oblečení z předešlých dílů Tekkena, nové skiny pro avatary nebo licencované předměty.

Příběhový režim zanechal spoustu otázek. Naštěstí nebude nutné čekat na jejich zodpovězení do příchodu Tekkena 9. Děj doplní bezplatné DLC se příběhem zaměřeným na stávající a nové postavy, včetně Eddyho. V těchto příbězích vývojáři vysvětlí, jak jsou zapojeni do hlavního příběhu The Dark Awakens. A nejlepší na tom je, že budou zdarma i pro ty, co si nekoupí dodatečné bojovníky.