S novinkami od THQ Nordic se dnes roztrhl pytel. Tentokrát tasí revolvery a oznamuje, že taktická akční real-time strategie Desperados 3 vyjde během letošního léta na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Současně došlo k publikování téměř dvouminutového traileru. Ten představuje doktora McCoye, nemilosrdného odstřelovače a zkušeného lékaře, který svým speciálně upraveným Coltem dokáže ustřelit mouchám křídla, sejmout protivníky z dálky a injekční stříkačkou ošetřit nepřítele...

McCoy strávil mládí studiem medicíny v Anglii. Když studium dokončil, hledal dobrodružství a našel ho. Vydal se do Nového světa, překročil Atlantik a dostal se na americké pobřeží. Násilně se zúčastnil boje v americké občanské válce. Bojoval a pracoval jako lékař, ale po roce službu skončil a stal se nájemným pistolníkem. V dnešní době je v určitých kruzích známý jako ten, který se moc neptá a dokončí svou práci.

Desperados 3 zavede hráče do nemilosrdného srdce Divokého západu. V tomto dlouho očekávaném prequelu oblíbené klasiky Desperados: Wanted Dead or Aliv máte zažít příběh o původu nechvalně známého Johna Coopera a jeho gangu.