A je to. Včera akce Big Bang ukončila velice úspěšnou čtvrtou kapitolou Fortnite. Svět battle royale hitu byl opět zničen a hráči si mohli užít koncert Eminema a upoutávku na novou kapitolu. Na vše se můžete podívat v záznamu úplně nahoře.

Teď už byla spuštěna pátá kapitola, která s sebou postupně přinese tři téměř samostatné hry: LEGO Fortnite, Rocket Racing a Fortnite Festival.

LEGO Fortnite bude spuštěno 7. 12. letošního roku a půjde o stavitelský survival. O den později si budete moci užít arkádové závody Rocket Racing zasazené do světa Fortnite od studia Psyonix, které má za sebou úspěšný titul Rocket League. 9. 12. dojde ještě na rytmickou hru Fortnite Festival. Ukázky ze všech tří můžete také vidět ve videu nahoře.

Epic Games se snaží ve Fortnite spojit několik her dohromady a zavděčit se de facto všem. S kostičkami cílí na mladší hráče a příznivce Minecraftu, protože budete moci navrhovat světy a stavět všechno možné prostřednictvím zjednodušených kreativních nástrojů Unreal Enginu 5. Naopak Rocket Racing budou rychlé a bláznivé arkádové závody, zatímco Fortnite Festival může přitáhnout ty, kteří touží po Guitar Hero.

Pokud se vám líbil návrat ke kořenům v sezóně OG, tak tenhle návrat plánuje Epic v roce 2024 zopakovat. Tento záměr dává smysl, když OG přilákala v listopadu 100 milionů hráčů. To je rekord tohoto fenoménu.

Než dojde na tyhle a další zajímavé novinky, tak je tady sezóna Underground se zcela novým ostrovem a body zájmu. Nechybí nový arzenál zbraní a předmětů.