V roce 2020 vyšla spousta remaků - Mafia, Final Fantasy 7, Resident Evil 3 a další. Čeká to samé tento rok i kultovní Grand Theft Auto: San Andreas? Plány Rockstaru neznáme, křišťálová koule se nám někam zakutálela (bohužel), ale nic nenasvědčuje tomu, že by předělávka dnes už kultovního GTAčka s příběhem Carla Johnsona z Grove Street k nám mířila.

Jak by známe postavy vypadaly v moderním kabátku a s novým enginem? Svou vysněnou verzi nám ukazuje Youtube uživatel XXII ve videu s názvem GTA: San Andreas Definitive Edition - Summer 2021. XXII by si přál definitivní edici známého GTA pro PlayStation 5.

Přečtěte si také: Druhá parodie na GTA je plně složena z low-poly modelů

Hráči původní hry okamžitě poznají rysy některých postav. Cesar, Big Smoke, Ryder nebo náš hlavní protagonista CJ. Na první pohled je vidět, že záběry jsou udělány za použití lokací z Grand Theft Auto 5, přesto ale dokážou zaujmout.

Za videem stojí jistě spousta práce, sám za sebe musím říct, že bych se s vizí fanouška i ztotožnil - udělat remake by od Rockstaru nemusel být vůbec špatný tah. Je to ale méně pravděpodobné.