Polská společnost PlayWay před koncem roku přichází s dalším zajímavým a odvážným titulem. Po simulátorech mechanika v Car Mechanic Simulatoru, dělníka v House Flipper, policisty nebo Ježíše Krista přichází s druhou parodií na slavné Grand Theft Auto.

Nedávno jste si mohli přečíst, že začátkem nadcházejícího roku v předběžném přístupu zahájí svou cestu Rustler. Středověká parodie na izometrické GTA 2, ale není vše. Nyní přichází na řadu PolyGangs ve stylu Low Polly.

PolyGangs je gangsterská simulace ve velkém americkém městě Lopolis. To bude plně otevřeno a vy si vyberete, zda se stanete zločincem nebo tajným policistou. V této hře je vše složeno z low-poly modelů a války gangů probíhají každý den.

Herní svět má být plný míst a situací, do nichž se můžete vložit. Jako gangster je vaším úkolem převzít místní podniky, loupit, obchodovat s nelegálním zbožím, zabíjet a páchat další trestné činnosti. Také si zvolíte gang, jehož budete čelenem. Může jít o italský, čínský, irský, ruský, židovský nebo mexický. Na začátku to bude malý gang, postupně se ale bude zvětšovat a tím i jeho vliv a síla.

Na straně zákona musíte jednotlivé gangy zastavit a snažit se, aby se obyvatelé Lopolisu cítili bezpečně. V každém případě vás bude provázet dynamická akce, spousta humoru, honičky v automobilech, atentáty a k dispozici budete mít širokou paletu zbraní; od nožů přes střelné pistole až po raketomety. Hrdinové budou získávat nové dovednosti, kupříkladu se jim bude vylepšovat rychlost, síla, odolnost a charisma.

Přečtěte si také: Rustler: Středověkou parodii na GTA si zahrajeme už brzy

PolyGangs bylo oznámeno pouze pro PC, bez data vydání. Pro hraní budete potřebovat alespoň 64bitový Windows 7, procesor Intel CPU Core i5-2500K 3.3 GHz nebo AMD CPU Phenom II X4 940, 8 GB RAM, grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 660 a Radeon HD 7870, DirectX 11 a 10 GB volného místa na disku. U doporučených požadavků je Intel CPU Core i7 4790 4 GHz, 16 GB RAM, Nvidia GeForce RTX 2060 a DirectX 12.