V bezplatné PC hře World of Tanks byla spuštěna nová sezóna Battle Passu. Tankisté mohou vyrazit na bojiště a získat hromadu dobrot včetně jedinečných odměn, z nichž některé vycházejí přímo z kultovního světa Warhammeru 40,000.

Tato sezóna se skládá ze tří hlavních kapitol a každá z nich je odměněna 3D stylem inspirovaným jednou ze tří frakcí ze světa Warhammeru 40,000: Ultramarines, Death Guard a Evil Sunz Orks. Tyto předměty budou k dispozici pouze v rámci Battle Passu. Po dokončení kapitoly budou hráči moci naverbovat Volusada Thassiuse z Ultramarines, Dolgotha Sepka z Death Guard nebo Kroglina da Facegrinda z Evil Sunz Orks, podle toho, o kterou kapitolu se jedná.

Podívejte se na filmový trailer s českými titulky:

Veteráni Battle Passu budou s mechanikami jako doma, ale pravidla neodradí ani nové hráče. Tankisté mohou získávat body Battle Pass v náhodných bitvách (s výjimkou velkých bitev) při hře ve vozidlech VI. až X. úrovně, pokud se jim na bojišti bude dařit. Základními vozidly této sezóny (tedy těmi, která mohou získat více bodů za bitvu a mají zvýšený bodový limit) jsou E 100, Objekt 430U a STB-1. Kromě toho si každý bude moci zvýšit počet bodů Battle Passu plněním denních misí, které budou dostupné pro vozidla jakékoli úrovně.

V průběhu sezóny budou k dispozici speciální tematické balíčky, které budou obsahovat jedinečné 2D prvky přizpůsobení, stejně jako úžasně vypadající 3D styl pro Bat.-Châtillon 25 t a někoho, kdo je připraven posílit vaši posádku: zbožnou Natalestru Aspais z Adepta Sororitas.