Metalhead Software oznámilo Super Mega Baseball 3, který nám nabídne dosud nejhlubší simulaci, komplexní online a offline herní režimy, včetně zcela nového režimu Franchise, a vylepšené vizuální prvky. Hra navíc vyjde už příští měsíc na PC, Nintendo Switch, Xbox One a PlayStation 4. Bude stát nějakých 44,99 dolarů/eur, v přepočtu přibližně 1000 korun.

Největším přírůstkem třetího dílu Super Mega Baseball je zmiňovaný režim Franchise, který vylepší singleplayer vývojem hráčů, stárnutím, odchody do důchodů a mnohým dalším. Multiplayer potom hráčům umožní „skočit“ do jakékoliv kombinace zápasů ve vlastních přizpůsobitelných sezónách. Můžete upravit jejich délku, strukturu, názvy jednotlivých týmů, dresy, loga a jména hráčů, vzhled či atributy.

Další režim Pennant Race, o němž se budeme bavit, podporuje cross-platformní hraní, takže si budete moc zahrát i s vaším kamarádem na jiném zařízení. Hlavní náplní tohoto módu je soutěžení v online zápasech, abyste si vydělali vlaječky a stali se konečnými šampióny. Titul také nabídne nové mechaniky jako „vychystávání a krádeže, divoká hřiště a míče, míjení pálkařů a situační vlastnosti hráče.“

Na konec zmíním propracovanou grafiku a výběr hned z několika obtížností, tak aby si každý hráč našel tu svoji, která mu bude nejvíce vyhovovat. Výše se můžete podívat na trailer. Jinak vše zůstává při starém, včetně zábavné, arkádové hratelnosti.