Bude tomu už něco přes rok, co jsme se dočkali oznámení Suicide Squad: Kill the Justice League, nové hry od tvůrců populární série Batman: Arkham z Rocksteady. Od té doby jsme ale o hře moc neslyšeli a to se vše změnilo s dnešním, potažmo letošním DC FanDome.

V rámci oslavy DC jsme se totiž dočkali tříminutového příběhového traileru. Ten je složen přímo z in-game cut-scén a ukazuje řadu nových věcí, včetně toho, na co se můžeme přibližně těšit po grafické stránce.

Samotný trailer je nicméně velmi vyčerpávající. Kromě čtveřice hlavních postav, tedy King Sharka, Deadshota, Kapitána Boomeranga a Harley Quinn, jsme dostali také první pohled na Amandu Waller vedoucí Task Force X (respektive Suicide Squad), různá prostředí včetně Arkham Asylum, laboratoří LexCorpu, Metropolis a především členy Ligy spravedlnosti.

Mezi ně patří Superman, Flash, Green Lantern (s největší pravděpodobností John Stewart) a Wonder Woman, které můžeme velmi zřetelně vidět. V jiné scéně lze pravděpodobně zahlédnout schopnosti Poison Ivy a vidět můžeme také zajímavou verzi Batmobilu, což by mohlo poukazovat i na přítomnost Batmana nebo jednoho z Robinů. Z finálního komediálního záběru také víme, že se vrátí například Penguin.

Na další detaily si ovšem budeme muset opět počkat, stejně tak zjevně na první přímé gameplay záběry. Nicméně došlo na znovu-potvrzení data vydání pro příští rok, takže to vypadá, že k výraznému odkladu nedojde, přičemž je hra stále plánovaná na PC a pouze konzole nové generace (PS5 a Xbox Series X/S).

Jako malou rekapitulaci si připomeňme, že bude Suicide Squad: Kill the Justice League podporovat kooperaci až pro čtyři lidi a chybět nemá skvělý soubojový systém, záživný gunplay a vylepšování zbraní, přičemž se bude odehrávat ve stejném universu jako právě série Batman: Arkham.