Dočkali jsme se druhé epizody detailního představení Suicide Squad: Kill the Justice League. Akční dobrodružství s členy Sebevražedného oddílu se zaměřuje na správnou podporu, kterou Harley Quinn, King Shark, Deadshot a Captain Boomerang potřebují, aby porazili invazivní mimozemské síly a superhrdiny DC. Ti jsou plně odhodláni zničit město Metropolis. Aby toho nebylo málo, tak po celou dobu musí mít Sebevražedný oddíl na paměti smrtící výbušniny implantované v jejich hlavách. Ty mohou explodovat při prvním náznaku vzdoru.

Podpůrný tým jsou vedlejší postavy, jež budou pomáhat v boji proti zkorumpovaným superhrdinům pod velením krutého Brainiaca. Jejich role je mezi mrakodrapy Metropolis velmi důležitá, abyste dokázali zničit Ligu spravedlnosti, ať už sólo v singleplayeru nebo s přáteli v kooperativní hře pro více hráčů.

Pokud se ptáte, kdo je podpůrný tým a s čím pomůžou, tak Penguin dokáže sehnat lepší brokovnice, výbušnější granáty i ohnutější bumerang. Mechanický génius Toyman zase pomůže s úpravou a optimalizací zbraně. Překvapivým členem je Poison Ivy, která byla po smrti rukou Scarecrowa znovuzrozena a zajata Lexem Luthorem. Poté uprchla a nyní využívá své znalosti rostlin k vytváření živelných zbraní pro Sebevražedný oddíl. Přestože nemá žádné vzpomínky na svůj minulý život a je de facto dítětem, pamatuje si, jak se vyrábějí pořádné spory a dokáže nepřátele zapálit, zmrazit na kost nebo zasáhnout celou hordu elektrickým proudem.

Ve videu vidíme spoustu záběrů ze hry, plynulou změnu postav, svět a možnosti v úpravě vybavení i hrdinů. Snad jen škoda spoilerové scény v čase 7:34. To si mohli v Rocksteady odpustit. I když na ni dostatečně upozorňují.

Suicide Squad: Kill the Justice League vyjde 2. 2. 2024 na PC (Steam), PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Verze pro Epic Games Store byla nedávno odložena na 5. 3. 2024.