PC verze Suicide Squad: Kill the Justice League krátce před vydáním dostala dárek, který nepotěší spoustu hráčů. Společnost Warner Bros. Games se rozhodla přidat do hry Denuvo.

Denuvo je kontroverzní protipirátská ochrana. Podle různých testů má negativní vliv na výkon. Je otázkou, jak dlouho Denuvo v nové akční adventuře od tvůrců série Batman: Arkham vydrží. Vydavatelé ochranu odstraňují často po několika měsících.

Hráči se ptají, k čemu potřebuje live service hra Denuvo. Zejména, když vyžaduje neustálé připojení k internetu. Možná se ve Warner Bros. bojí, že dojde k prolomení této jejich ochrany, tak vše má zachránit Denuvo. Také se hodí připomenout, že později má hra obdržet offline mód.

Suicide Squad: Kill the Justice League vyjde 2. 2. 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Majitelé Deluxe edice si zahrají už zítra, 30. 1. Tedy za předpokladu, že se podaří opravit velkou chybu. Hráči na Novém Zélandu mohli hrát zhruba hodinu, než byla hra stažena kvůli chybě v postupu příběhu. Hráči po prvním přihlášení do hry měli odemčený celý příběh. Mimo provoz má být hra několik hodin.

Pokud čekáte na recenzi, tak žádné před vydáním hry nebudou. Pravděpodobně je to tím, že jde o live service hru. Pesimisté to přisuzují obavám WB Games. Tak uvidíme, kdo bude mít pravdu.

Pro více informací si poslechněte naše video, kde jsme si o titulu promluvili a zhodnotili naše dojmy z hraní.