Na šperky od King Ice byste narazili spíše v obchodech se streetwearem nežli v klasickém klenotnictví. Motivy na přívěscích, prstenech, náušnicích, ale také třeba nasazovacích zubech se často inspirují v popkultuře a některé mají dokonce i licenci konkrétního seriálu nebo videohry. 

Patří mezi ně i nová kolekce Halo, která oslavuje blížící se premiéru hry Halo Infinite. Skládá se ze čtyř přívěsků s řetízkem v kubánském stylu, který je 5 mm silný a dlouhý zhruba 51 cm. Šperky jsou vyrobeny z mosazi, jsou pozlacené – buďto klasickým nebo bílým zlatem – a posázené stovkami malých kamínků broušených ve stylu briliantu. Jedná se ale o levné náhražky drahokamů.

Motivy šperků není potřeba hráčům představovat. Figurku a helmu hlavního hrdiny Master Chiefa každý pozná na první pohled, druhý jmenovaný kousek už se stihl dokonce vyprodat. Další přívěšky tvoří zbraně Covenantů Energy Sword a Needler. Ceny se pohybují od 1 700 do 2 600 korun

Nejedná se o první spolupráci Microsoftu a King Ice. V nabídce originálního šperkaře najdete také prsteny a přívěsky s motivy konzole Xbox. Movitější fanoušci Xboxu si dokonce mohou objednat přívěšek s logem z pravého zlata vykládaný smaragdy. Cena je rovných 10 tisíc dolarů (zhruba 220 tisíc korun).

Své zastoupení má u King Ice ale i Sony se svým PlayStationem nebo série Sonic. Ze seriálových kolekcí pak můžeme jmenovat třeba Rick a Morty a Powerpuff Girls.