Na konzolové verze real-time strategie Iron Harvest se čeká už dlouho. PC verze vyšla v září minulého roku. Dnes už víme, že na konzolích PlayStation a Xbox netradiční válku zažijeme až koncem letošního roku. Oznámení doplňují první gameplay záběry z konzolové verze (úplně nahoře).

Real-time strategie Iron Harvest je zasazená do alternativní reality od roku 1920 dál, hned po konci první světové války. Hra vám umožní ovládat obrovské dieselpunkové mechy a obsahuje kampaně pro jednoho hráče a pro kooperaci, jakož i potyčky s intenzivní akcí na bojišti pro fanoušky hry více hráčů.

Tradice se střetává s vědeckým a technologickým pokrokem, zatímco Evropa se stále zotavuje z brutálních bitev světové války. Města se pomalu obnovují a na venkově začala éra železné sklizně. Farmáři objevují pozůstatky majestátních kráčejících strojů, se kterými se bojovalo na bojištích během světové války. Uprostřed tohoto chaosu se objevuje nová hrozba, která ohrozí existenci samotné Evropy. Tajné síly se všemožnými prostředky snaží destabilizovat celé země a hodlají opět zapálit svět a konečně se chopit kontroly.