Zalíbila se vám v předešlých dnech nějaká hra ze Summer Game Festu? Tak to byste se měli podívat na Steam, zda tam v rámci nového Next festivalu nenajdete demoverzi.

My jsme pro vás z početného seznamu demoverzí vybrali netradiční střílečku Anger Foot, kde budete pomocí střelných zbraní a vlastních nohou bojovat s hordami nepřátel. Pokud byste raději něco méně rychlého, tak zkuste Barkhan. Jde o real-time strategii inspirovanou kultovní Dunou 2. Nebo byste si raději zkusili uvařit vlastní pivo? V Brewmaster: Beer Brewing Simulatoru můžete.

Máme tady také českého zástupce, nadcházející RPG 1428: Shadows over Silesia odehrávající se 15. století ve Slezsku. Dále spojení kamionového simulátoru a survivalu v Alaskan Truck Simulatoru na nemilosrdné Aljašce. Opomenout nemůžeme ani nadcházející humornou akci Destroy All Humans! 2 Reprobed, tedy remake druhého dílu, kde hrajete za mimozemšťana Crypta a máte za úkol pomstít se pozemšťanům.

Zkusit můžete také temný roguelike Cult of the Lamb, ve kterém jako nevinné jehně vytvoříte vlastní kult, metroidvanii Ghost Song, simulátor moderních bojových strojů Gunner, HEAT, PC!, LEGO Brawls s dioráma a hádankami, rytmickou střílečku Metal: Hellsinger, izometrický beat’em up Midnight Fight Express, hororový sci-fi survival Signalis, humorný JRPG titul WrestleQuest nebo Agent 64: Spies Never Die, což se bude líbit fanouškům GoldenEye.

Všechny demoverze najdete zde.