Nová hra od tvůrců šestého Tropica chce oslovit všechny příznivce stavby a správy zábavních parků. Pokud vám už nestačí starý dobrý RollerCoaster Tycoon, případně novější a také povedený Planet Coaster, tak v létě vyjde Park Beyond. Hra bude dostupná od 16. 6. ve verzích pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Na oslavu odhalení termínu vydání se můžeme podívat na téměř tříminutový gameplay trailer. V něm vidíme, jak budete stavět jednotlivé atrakce, vymýšlet šílené dráhy a vystřelovací děla, vše testovat, pečovat o zákazníky... Zkrátka dělat vše, co správce zábavního parku dělá, aby byli návštěvníci spokojeni a kasa se plnila.

Vedle příběhového režimu, který je přívětivější pro nováčky, nabídne Park Beyond také sandboxový mód pro zkušené manažery.

„Ve hře Park Beyond si můžete vytvořit park svých snů, aniž by vás brzdily zákony gravitace! Ujměte se role nově přijatého vizionářského architekta krachující společnosti a pusťte se do tvoření fascinujících zábavních parků. Můžete vytvářet atrakce, o kterých jste vždy snili, ovšem které by v reálném světě nemohly existovat. Spojte se s nadšeným veteránem Philem, přísnou, ale přátelskou manažerkou Izzy i řadou dalších barvitých a nadšených postav a pusťte se do budování úspěšné a ziskové společnosti provozující zábavní parky,“ láká tisková zpráva na příběhový režim.

Za předobjednávku hry obdržíte speciální bonus: PAC-MAN Impossification Set, který se skládá z exkluzivních atrakcí, obchodů, bavičů a dekorativních předmětů s PAC-MANem. Zároveň společnost Bandai Namco zve nadějné vizionáře k účasti v uzavřeném betatestu. Ten bude probíhat od 9. do 19. 5. na PC. Hráči se mohou registrovat zde. Účastníci uzavřeného betatestu, kteří si později hru zakoupí, odemknou zlatý skin pro omnicar, vozidlo používané v horských drahách Park Beyond.