Společnosti Bloober Team a Anshar Studios přinášejí jedenáctiminutovou ukázku ze staronového hororu Layers of Fear. Remake prvního a druhého dílu se pochlubí několika zajímavými novinkami.

V dlouhém videu sice chybí strašidelní nepřátelé, ale napínavou atmosféru skvěle buduje hra světel a soundtrack. Navíc vidíme novou postavu v podobě spisovatele s nevyřčeným příběhem, který spojuje všechny postavy a události her Layers dohromady.

„Odhalte tajemství, vyřešte hádanky a postavte se hrozbám starého sídla, které lze vyřešit pouze s lucernou – novým a nezbytným nástrojem, který vám pomůže čelit nočním můrám ve hře,“ lákají vývojáři na zážitek vytvořený v Unreal Enginu 5. Oba díly jsou od základu předělány a přinesou moderní grafický kabátek, ray tracing, HDR efekty a podporu rozlišení 4K.

„Je to definitivní a kompletní verze příběhu umělců zotročených posedlostí. Připravte se na jedinečný hororový zážitek s obohacenými dějovými nitkami, které vrhají nové světlo na celý příběh,“ dodávají autoři.

Layers of Fear vyjde v červnu letošního roku na PC (Steam a Epic Games Store), PlayStation 5 a Xbox Series X/S.