Akční adventura z předaleké galaxie nebude tak dlouhou hrou. Pokud jste si teď řekli, že herní doba bude jen několik hodin, tak to ne. Star War Outlaws bude mít kratší herní dobu jen v očích Ubisoftu, který nám v případě Assassin’s Creed servíruje hru na 200 hodin hraní. I když takové hraní je často repetitivní. U Star War Outlaws se máme připravit na něco jiného.

Hlavní cesta ve Star War Outlaws bude na 25 až 30 hodin, zatímco dohrání všech vedlejších úkolů a prozkoumání všeho možného zabere 50 až 60 hodin na 100 %. V rozhovoru pro VGC to prozradil kreativní ředitel Julian Gerighty.

Co se týče vystřihnutého obsahu, tak Gerighty tvrdí, že dosáhli původní vize na 95 % stejně jako u The Division a The Division 2. „Něco bylo přidáno, něco bylo změněno nebo odstraněno, ale jen velmi, velmi málo,“ uvedl. Jako příklad zmínil plávání. To bylo v několika verzích projektu, ale animační část týmu by to s ohledem na rozsah práce nezvládla. Tento přístup funguje i obráceně, spousta miniher byla přidána později.

Star War Outlaws vyjde 30. 8. tohoto roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.