Vítejte v sousedství Tomarang! To je slogan, který bude nejspíš před každým vjezdem do nového světa v The Sims 4, který přijde společně s dodatkem Nájemní bydlení. Město na nás všudypřítomně dýchá jihoasijskou kulturou. Tomarang je zářnou ukázkou spojení civilizace s přírodou. Malé i větší na sebe namačkané bytové domy se zde snoubí s neprostupnou džunglí.

Těšit se můžete na pronajímání bytů či domů, a to klidně na několika pozemcích zároveň. Takže všechny ty bytovky a řadové domky, které jste si stavěli jen tak na okrasu, už nyní konečně můžou dávat smysl. Své nájemníky si samozřejmě budete vybírat. S nemovitostí přichází i povinnosti, a tak vám nezbyde nic jiného, než zajistit bytům i jejich nájemníkům tu nejlepší péči. Pokud se o své objekty nebudete starat, může to vyústit až v revoltu nájemníků.

Ačkoliv sousedská idylka může znít velmi klidně, město ožívá také v noci. Vaši simíci budou moci navštívit noční trh s místními dobrotami a produkty. Jídlo či pití tam zakoupené si mohou sníst na místě, nebo si ho vzít s sebou domů a užít si ho společně s rodinou. A pokud si budou chtít simíci od ruchu ulic trochu odpočinout, mohou navštívit botanické zahrady, které jsou jen malý krůček od města. A pro ty, kdo mají radši zvířátka než rostliny, je tu záchranná stanice. Na své si přijdou i více spirituálně založení simíci, podívat se mohou do domu duší a zanechat jim nějaký dar, aby jim duchové dali své požehnání.

Dodatek se má nést v duchu komunity, proto je tu hned několik nových společných aktivit pro děti i dospělé. Z traileru je patrné skákání panáka, hraní kuliček a nové společenské události konající se na nájemních pozemcích.

Rozšíření se dočkáme již za měsíc. Na všechny platformy vychází 7. 12. Opět bude možné při zakoupení do 18. 1. 2024 získat bezplatný digitální obsah, související s nočními trhy, které se v Tomarangu konají.