Časově putující hra (v podstatě taková konkurenční Tower Defense) s názvem Rock of Ages dostává další pokračování. Další příležitost válet balvany po rolnických domech. Nyní se však dočkáme i editoru úrovní.

Na kampaň pro jednoho hráče se samozřejmě nezapomnělo. Hráči budou v rámci „příběhu“ procházet historickými událostmi a srovnávat vše se zemí. Kromě toho bude ve hře i několik arkádových režimů. V módu Boulder Avalanche například bráníte svou základnu před útokem balvanů. V režimu Humpty Dumpty zase musíte dopravit křehké vajíčko po nebezpečné cestě až do cíle.

Smysl pro humor vývojářům evidentně nechybí, když se na vás vajíčko po celou dobu směje. Rock of Ages 3 představí nejméně 20 balvanů, včetně klasického balvanu s měsíční tváří, velkého pěstního balvanu a obřího sýra. Představte si, že vaše obydlí přejede obří sýr. No, kdo by to nechtěl. Rock of Ages 3: Make & Break by mělo vyjít příští rok na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Co si o něčem takovém myslíte? Hráli jste případně předchozí díly?