Není to tak dávno, co jsme byli svědky limitované edice konzole Xbox Series X, která vznikla ve spolupráci s módní značkou Gucci u příležitosti 20. výročí Xboxu. Oslavy výročí probíhají v plném proudu, Microsoft dokonce přidal 76 her do zpětné kompatibility. Nejnovějším dárkem je honosná konzole v motivech nového Halo Infinite.

Nová konzole byla uvedena do prodeje tento týden, součástí balení je ona samotná a průhledné ovladače. To však není vše, speciální edice Xbox konzolí a příslušenství doprovází spousta easter eggů. Když na konzoli posvítíte UV světlem, ukáže se vám Zeta Halo symbol (viz obrázek).

Není to ale jediné překvapení, pokud tedy máte UV světlo k dispozici, rozhodně jej neodkládejte. Jestli jste si koupili speciální Xbox ovladač, jenž byl taktéž vytvořen při příležitosti 20. výročí, zkuste posvítit na krabici, ve které byl zabalen. Na krabici se vám objeví starý gamepad z roku 2001.

Stále nejsme u konce. Hráči, kteří si koupili limitovaný ovladač s motivy Halo Infinite, jenž nese název Xbox Elite 2, nebudou litovat. Microsoft k němu totiž přibalil kód, díky kterému si přímo ve hře můžete aktivovat přívěšek, který vypadá přesně jako již zmíněný ovladač. Ten si můžete umístit na zbraň dle vašeho výběru.

SPECIÁLNÍ EDICE XBOXU SERIES X V MOTIVU HALO