Commandos 3 – HD Remaster má stanovené datum vydání. Společnosti Kalypso Media a Raylight Games oznámily, že předělávka třetího dílu klasické taktické real-time strategie vyjde na konci tohoto měsíce.

Na vojenské specialisty se na PC a Xboxu One můžete těšit od 30. 8. letošního roku. Ve stejný den bude hra dostupná v předplatném Game Pass a také jako bezplatná demoverze. Verze pro PlayStation 4 a Nintendo Switch budou následovat později. Na všech platformách by měl mít HD remaster Commandos 3 české titulky.

V Commandos 3 - HD Remaster povedete proslulou jednotku speciálních sil hluboko za nepřátelskou linií během druhé světové války a využijete lepší rozlišení a vylepšené ovládání a uživatelské rozhraní, abyste pomohli Spojencům k vítězství. Do nelítostných bitev byly zakomponovány přepracované 3D modely a textury a hráči se probojují smrtícími zákopy Stalingradu, porazí nepřítele ve fanatickém srdci Třetí říše v Berlíně a nasadí taktické know-how, aby přežili útok na Normandii v Den D.

Celkem na vás čeká 12 misí na 3 hlavních frontách včetně Stalingradu, střední Evropy a Normandie. K tomu ještě multiplayerové módy Deathmatch a Collect the Flag pro 2-8 hráčů s odlišnými podmínkami vítězství.

Po grafické stránce se bohužel Commandos 3 moc neposunuli. Uvidíme, jak na tom bude hratelnost a další části hry.