Streamovací služba PlayStation Now se nedávno změnila. Společnost Sony do katalogu her zahrnula i blockbustery v podobě God of War z roku 2018, Uncharted 4: A Thief’s End a Grand Theft Auto V. K tomu snížila cenu předplatného, aby mohla lépe konkurovat ostatním streamovacím službám. Hráči a novináři začínali mít pocit, že se Sony snaží jít cestou Xbox Game Passu, ale bohužel (nebo bohudík) tomu tak úplně není.

Sony si uvědomuje podstatu předplatného, ale v současné době nehodlá v PS Now nabízet v den vydání své největší tituly. Nečekejte tak, že se v katalogu dostupných her v den vydání objeví The Last of Us Part II. Jim Ryan, generální ředitel Sony, je přesvědčen o plánu zachovat exkluzivitu hlavních titulů, které PlayStation považuje za nejdůležitější - příkladem je God of War, Spider-Man a The Last of Us Part II. Současně ale připouští, že se situace v budoucnu může změnit.

PlayStation Now je streamovací služba, která za 10 dolarů měsíčně nabízí možnost zahrát si vybrané hry z PS4, PS3 a PS2 na PlayStationu 4 a PC. Do PS4 si můžete hry i stáhnout, zatímco na PC jdou pouze streamovat. Nedávno Sony na seznam přidala God of War z roku 2018, Uncharted 4: A Thief’s End a GTA V. Tituly budou v PS Now dostupné do 2. ledna/januára 2020. Bohužel u nás není PlayStation Now oficiálně dostupný. Mezi jarem a podzimem letošního roku zaznamenala služba nárůst uživatelů o 40 procent a dosáhla na milion předplatitelů. Tak snad se brzy PS Now dočkáme i my.