Off-road simulace SnowRunner koncem měsíce rozjede sedmou sezónu. Současně vyjde vylepšení pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Sedmá sezóna se jmenuje Compete & Conquer a bude k dispozici všem majitelům Year 2 Passu, lze ji koupit také samostatně. DLC přináší letní mapu plnou zbrusu nových a náročných závodních aktivit. Těšit se můžete také na dvě nová vozidla a řadu nových možností pro úpravu svých strojů.

Novou mapou je Burning Mill v americkém státě Tennessee. Tady se mimo jiné zúčastníte závodů na čas, soupeřit můžete také s přáteli na prašných a terénních tratích.

Na tyhle a další aktivity se budou hodit dvě nová vozidla, každé s exkluzivním skinem se závodní tématikou: superlehký Gor BY-4 a Sprinter 43-19, obávaný kamion ve stylu Dakaru, který dokáže vyvinout velkou rychlost i v těch nenáročnějších podmínkách.

Jako obvykle přichází nová sezóna s řadou bezplatných předmětů pro přizpůsobení. Navíc bude zaveden cross-play pro Nintendo Switch hráče, kteří si budou moci zahrát se svými přáteli hrajícími na PC, PlayStationu a Xboxu.

Současně se sedmou sezónou přichází bezplatná aktualizace pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Vylepšení přináší 60 snímků za sekundu, lepší grafiku s rozlišením až 4K UHD, rychlejší načítání, větší ostrost a mnoho dalšího.

Na tohle vše se můžete těšit 31. 5. 2022.