SnowRunner v červenci vstoupí do desáté sezóny s novým placeným rozšířením Fix & Connect. Dodatečný balíček přinese dvě nové mapy, dvě nová vozidla a nové aktivity.

Desátá sezóna oblíbené off-road simulace pokračuje v kanadské cestě a poprvé zavede hráče do Britské Kolumbie prostřednictvím dvou nových letních map o rozloze 4 kilometry čtvereční. Devátá sezóna se odehrávala v kanadském Ontariu po ničivých požárech.

„V odlehlé krajině plné dřevařských stanic a pil, farem a sil a také rybářství se hráči vydají daleko do extrémní divočiny a budou se kochat pohledy na úchvatná jezera a vodopády,“ lákají vývojáři. Nebyl by to ale SnowRunner, kdyby tady nebyla nějaká ta práce.

Velká bouře zničila elektrické vedení. Vaším úkolem bude na místo dopravit generátory a díly potřebné k opravě a stavbě elektrických sloupů. Opravovat se bude také převozní loď a další důležitá infrastruktura, jako je meteorologická stanice.

Využít budete moci dvě nová vozidla: odolný terénní náklaďák Mack Defense M917A3 a mohutná obluda v podobě Kenworthu 963, jenž si poradí se vším, co po něm budete chtít.

Stejně jako ostatní sezóny, tak i tuhle desátou doprovodí bezplatná aktualizace. Obsahovat bude 10 nových kosmetických doplňků a velký jeřáb jako doplněk.

Desátá sezóna Fix & Connect je součástí třetího Year Passu. DLC vyjde 18. 7. letošního roku a bude dostupné pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC verze hry SnowRunner. Ta obsahuje české titulky.