Přes tři minuty dlouhý gameplay trailer detailně představuje devátou sezónu off-road simulace SnowRunner, která byla před týdnem oznámena a její velké rozšíření nazvané Renew & Rebuild vychází dnes.

Renew & Rebuild hráče přivítá v kanadském Ontariu, kde po ničivých požárech budou mít plné ruce práce. Regionu budete pomáhat na dvou nových mapách Albany River a Burnt Forest o rozloze 4 km² tím, že do těžko přístupných míst budete vozit potřebné zásoby a materiál.

„Odklízejte kmeny spadlých stromů, zabezpečujte budovy a navážejte materiál na obnovu spálené infrastruktury,“ láká tisková zpráva do zpustošeného Ontaria.

Mezi spálenými lesy a budovami a zaplacenou zemědělskou půdou se budete moci spolehnout na dvě nová vozidla: Derry Special 15C-177 a ZiKZ 566A. Bohužel obě bez licence. První stroj je těžké třídy a speciálně postavený pro přepravu vody, má pořádný točivý moment a odolnou konstrukci. ZiKZ 566A je naopak všestranný terénní nákladní vůz, který je kompatibilní s širokou škálou doplňků. Doplní je nové přívěsy a nástavby.

Nové DLC je dostupné pro všechny verze hry SnowRunner, tedy PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch a PC za 6,99€. Všechny verze obsahují rovněž české titulky.