Společnost THQ Nordic se před vánočními svátky pochlubila datem vydání hry South Park: Snow Day. Kooperativní RPG s licencí populárního seriálu vyjde 26. 3. příštího roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Cena je 30 eur.

Dočkali jsme se také nového traileru. Ten ukazuje sněhovou apokalypsu a známé hrdiny, kteří se společně s vámi musí vypořádat s hrozbou a zachránit svět před nekonečnou zimou. Nebyl by to ale South Park, kdyby cílem nebylo si také užít den bez školy.

„Společně s Cartmanem, Stanem, Kylem a Kennym v trojrozměrné kráse oslavte ten kouzelný den v životě každého malého dítěte – když začne sněžit!“ láká tisková zpráva. Hrát můžete sami v doprovodu botů i ve společnosti dalších tří hráčů.

Po sněhové bouři ve městě zavládl naprostý chaos. Vy budete prozkoumávat zasněžené město a užívat si zběsilé bitvy mezi znepřátelenými frakcemi. Bojovat budete pomocí unikátních zbraní a mocných dovedností, které lze vylepšovat.

Ještě došlo na představení sběratelské edice. Ta obsahuje sněhovou kouli velkého čaroděje Cartmana (průměr 12,5 cm, výška 17 cm, vyrobená ze skla a pryskyřice), mluvicí držák na toaletní papír, pletenou čepici, 6 tarových karet, oficiální soundtrack na CD a plnou hru pro platformu dle vlastního výběru.